Vlog Browar Przystań #2 – wywiad z Piwowarem Adamem Wróblem

Bohaterem drugiego odcinka naszego vloga jest Piwowar Adam Wróbel, wielokrotnie nagradzany pasjonat, który uwarzył już ponad 400 warek.  Dla Was wybrał 3 najlepsze – jasne, ciemne oraz pszeniczne.

Piwo warzone w Browarze Przystań, dzięki swym bogatym walorom – bez sztucznych barwników i konserwantów, niepasteryzowane i niefiltrowane – z pewnością zasmakuje wszystkim wielbicielom tego złotego trunku. W tym odcinku Adam opowie Wam o swojej przygodzie z piwowarstwem oraz zdradzi wiele ciekawostek na temat gatunków piwa, a także samego procesu jego warzenia.

Oczywiście jest to odcinek wprowadzający, dlatego też znawcy piwnej tematyki muszą jeszcze chwilę poczekać, aż uruchomimy własną warzelnię, wtedy Adam szczegółowo opowie o poszczególnych etapach warzenia i nie tylko. Zapraszamy!

Kto jeszcze nie widział pierwszego odcinka naszego vloga, którego bohaterem jest nasz Szef Kuchni Adrian Feliks, koniecznie musi go zobaczyć!

Wywiad z Szefem Kuchni Adrianem Feliksem